In samenwerking met de Stichting Hiking & Adventures maken wij meerder keren per jaar dit magazine met als doel om een gezamenlijke win-win situatie te realiseren tussen adverteerder en onze "special"  Adventure-Times. Deze special omvat onder andere reisverslagen, productinformatie en informatieve artikelen voor en over de “adventure wereld” in de breedste zin van het woord.

Naast het plaatsen van een advertentie, on-line of banner, kunt u zich in deze uitgave als adverteerder nog meer onderscheiden door uw producten en/ of diensten in de vorm van een advertorial onder de aandacht te brengen. Deze manier van adverteren heeft een zeer toegevoegde waarde voor u als ondernemer. Vooral omdat u de juiste lezers en dus de doelgroep bereikt.

 

Hiking & Adventures is een organisatie die zich richt op avontuurlijke mensen en die diverse expedities en evenementen aanbiedt. Zo wordt er jaarlijks met een grote groep deelgenomen aan de Fjällräven Classic, dit jaar o.a. met een groep politiemensen met PTSS en wordt er de jaarlijkse Mini Adventure Race georganiseerd. Dit jaar voor de 13e keer!  Daarnaast zijn er diverse andere evenementen/ expedities zoals, ATB in Roemenië, Bushcraft weekenden voor jong en oud, Sneeuwschoenen trektocht in Noorwegen etc.

 

Iedereen kan en mag deelnemen aan deze evenementen maar men richt zich voornamelijk op deelnemers vanuit de hulpverleningsdiensten. Hierbij denkend aan de Politie, Brandweer, Douane, Justitie en andere overheidsdiensten.

 

Het magazine wordt gedrukt in een oplage van 25.500 stuks en wordt meegezonden naar alle leden (op huisadres) van NPB (Nederlandse Politie Bond) daarnaast wordt het magazine ook verspreid bij evenementen en natuurlijk onder alle (oud) deelnemers.

 

Voor meer informatie, zie ook:

www.hiking-adventures.nl

www.miniadventurerace.nl