Heerhugowaard, mei 2019 

 

 

Beste Relatie,

De Stichting Hiking & Adventures is in 2016 opgericht door drie enthousiaste avonturiers. Tot die tijd vielen onze activiteiten onder de paraplu van de Politie sportbond onder de naam Politie Expeditie Nederland. De afgelopen drie seizoenen zijn wij zelfstandig verder gegaan. Hiking & Adventures wordt gevormd door politie-collega’s, maar haar activiteiten zijn niet alleen voor collega’s van politie en haar ketenpartners maar ook voor ieder ander binnen en buiten de overheid. Onze “hikings” en “adventures”  zijn voor elk niveau, van laagdrempelig tot zeer sportief. Deelname aan onze tochten en andere sportieve uitdagingen staat open voor iedereen! 

 Als stichting/ organisatie hebben wij de volgende doelen: 

  • het verzorgen van meerdaagse trektochten in binnen- en buitenland; 

  • het geven van workshops op het gebied van survival en bushcraft en sportieve evenementen in de meest ruime zin des woord; 

  • het verrichten van alle verdere handelingen en activiteiten in de ruimste zin die bevorderlijk zijn voor de “adventure” sport.  

 

Hiking & Adventures staat voor dynamiek en doorzettingsvermogen, avontuur en natuur. Hiking & Adventures verzorgt voor verschillende groepen meerdaagse trektochten door prachtige natuurgebieden, dichtbij en wat verder weg. Met ‘Adventures’ benadrukken we onze survival- en bushcraft activiteiten en de sportieve en inspirerende uitdagingen die wij bieden voor mountainbikers, hardlopers en andere avontuurlijke sportievelingen. En niet te vergeten onze klassieker, de jaarlijks terugkerende Mini  Adventure Race, is de grootste in Nederland!  

De krant Adventure Times is het officiële orgaan van de Stichting Hiking en Adventures en wordt meerdere keren per jaar uitgebracht. Met een oplage van 25.500 wordt deze krant gedrukt en landelijk verspreid.  

Deze krant is het visite kaartje van de Stichting Hiking & Adventures, het is een communicatie middel waarin wij over onze reizen schrijven maar ook aandacht hebben voor inhoudelijke artikelen zoals, kleding, voeding etc.

Naast een fysieke krant (print) waaraan wij veel waarde hechten, heeft deze ook zijn eigen website. Hierin zijn aanvullende artikelen, fotoreportages en meer informatie te vinden. www.adventuretimes.nl

De krant wordt uitgebracht door Standex Media, tevens verzorgen deze de acquisitie voor zowel de print versie van de krant als de website. Hiking & Adventures en Standex Media hebben veel vertrouwen in elkaar en maken wij in gezamenlijkheid “Adventure Times” voor u!

Voor uw medewerking zeggen wij u bij voorbaat dank. 

Bestuur Stichting Hiking en Adventures 

Namens deze,

J. Ruijter (secretaris) 

hk.png